Nieuwe pagina aanmaken

Stap 1: Zorg dat je ingelogd bent op je website.

Stap 2: Ga naar het WordPress Dashboard

Stap 3: Ga naar Pagina’s > Nieuwe pagina

Stap 4: Schrijf de inhoud van je pagina.

Meer informatie: Pagina’s opmaken

Stap 5: Publiceren

Klik op de knop Publiceren. Je pagina is nu gepubliceerd. Om te bekijken hoe de pagina er uit ziet aan de voorkant kan je bovenaan de balk klikken op Pagina bekijken.

Als je die link niet ziet, Klik dan op Pagina’s > Alle pagina’s. Ga met je cursor over de pagina die je net hebt aangemaakt en klik op Pagina bekijken.

TIP: Je kan steeds switchen tussen de pagina editor en de voorkant van de website via “Pagina bekijken” en “Pagina bewerken” in de zwarte balk bovenaan.

Stap 6: Pagina aan het hoofdmenu toevoegen

Als je wil dat bezoekers de nieuwe pagina ook kunnen bekijken, is het belangrijk om de pagina aan het hoofdmenu toe te voegen. Dit kan via Weergave > Menu’s. Vink de nieuwe pagina aan, en voeg toe aan het menu. Klik tenslotte op Menu opslaan.

Meer informatie: Hoofdmenu beheren