Meer gedetailleerde rechten voor schoolbeheerders

Vanaf nu is het mogelijk om de start van de vrije inschrijvingen en rechten voor schoolbeheerders te definiëren per type (BaO, BuBao, SO, BuSO, 1A/1B). Ook is het mogelijk om rechten voor volgend schooljaar afzonderlijk te definiëren, voor de periodes vóór en na de vrije inschrijvingen.

De nieuwe instellingen werden al grondig getest, maar gezien de omvang van deze update (en de vele mogelijke combinaties van instellingen), is een foutje niet uitgesloten. Mocht je iets opmerken dat niet lijkt te kloppen, aarzel zeker niet om contact met mij op te nemen. Er werd ook een functie toegevoegd waardoor je gemakkelijk kan switchen tussen een schoolbeheerder-account en een sitebeheerder-account, waardoor je eenvoudig kan controleren of de ingestelde rechten het gewenste effecten hebben.

Alle informatie: https://lokaaloverlegplatform.be/kennisbank/instellingen-rechten-voor-schoolbeheerders/

Feedback op deze nieuwe instellingen is welkom via jules.colle@gmail.com